Waarom A.C. van der Meer Consultancy ?

Dat is een goede vraag zie ik u denken.

Ik zal me even voorstellen:

Ik ben Aad van der Meer een automatiserings- netwerkspecialist in hart en nieren.

Al meer dan 30 jaar zit ik in dit leuke en interessante vak.

Sinds 2000 helemaal zelfstandig, dit na jarenlang voor een werkgever allerlei mooie automatiserings projecten te hebben gehad.

VariŽrend van beheer voor kleine kantoren met enkele werkplekken tot netwerkadviseur bij grote banken en projectteam voor opzetten en implementeren landelijk dekkend netwerk voor een Telecom leverancier.

In al die jaren heb ik me gespecialiseerd in Novell netwerken en netwerken in het algemeen , dit is langzamerhand verschoven naar Microsoft netwerk omgevingen. Daarnaast extra specialiteit McAfee Security , met ePo beheerde McAfee omgevingen..

Het overdragen van kennis vind ik in dit vak een vereiste zowel naar je collegaís als naar de klant, daarom ben ik naast consultant ook reeds jaren gecertificeerd trainer voor  McAfee, Novell en CompTia.

Dit brengt mij in de gelegenheid de theorie en de praktijk te combineren wat op zich een unieke situatie is en grote voordelen heeft.

Voor de klant is het voordeel dat ik op de hoogte blijf met de nieuwe ontwikkelingen en zo goed kan adviseren en er eventueel ook voor kan zorgen dat de klant ook de kennis krijgt zodat hij zelf het netwerk kan beheren.

Voor de cursisten kan ik de theorie aanvullen met de praktijk.

Natuurlijk weet ik na al die jaren ervaring heel heel veel maar helaas weet ik ook niet alles maar ik weet wel waar ik die kennis vandaan kan halen door die jarenlange ervaring en de contacten die ik heb opgebouwd heb met collega trainers, specialisten en leveranciers , dat is ook een groot voordeel voor u als klant

.

Dus : wilt u opleiding of consultancy, maar zeker bij een combinatie ervan, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

    

         


A.C. van der Meer Consultancy - e-mail info@acvdmeer.nl - tel : 06-22804851 - Algemene Voorwaarden