Education
Het overdragen van kennis is een vak apart.

          Het vergaren van kennis doen de mensen op veel verschillende manieren, zoals het lezen van boeken ,het zelf uitproberen in de praktijk en het volgen van een training.
Voor bedrijven is het de kunst om het personeel zo goed mogelijk op te leiden met zo min mogelijk uitval van productieve uren.

          Het is dus van belang dat de juiste boeken gebruikt worden en dat de Docent de informatie op een didactisch verantwoorde wijze overbrengt.
Ik ben zowel Novell (MCNI), McAfee (MUCI) als CompTIA gecertificeerd trainer

          In ons vakgebied zijn er vele Officiele opleidings instituten waar men klassikaal training krijgt in een bepaald deel van het vak, dit is een goede basis , maar dan .......
Het doen van zelfstudie is mooi ( en goedkoop) maar waar moet je terecht met je vragen.....

Daar is een mooie oplossing voor : training on the job,  training bij u in het bedrijf toegespitst op uw omgeving

          Naast het lesgeven bij de grote opleidings instituten kan ik maatwerktrainingen verzorgen bij u in het bedrijf.
Bv u wilt de nieuwste ePO server gaan implementeren en wilt toch ook opleiding volgen maar weet al veel van voorgaande versies dus wil alleen een update
Ik kan in overleg een maatwerktraing samenstellen bijv.  een aantal weken achter elkaar 1 dag zodat er tussendoor in een testopstelling geoefend kan worden of gezamenlijk de implementatie doen en tegelijkertijd uitleg krijgen over de werking van het product.  

 

          Gezien ik als docent ook over de benodigde praktijkervaring beschik krijgt de cursist naast de benodigde kennis voor het behalen van het papiertje ook veel kennis vanuit de praktijk.

Interresant voor u ? bel gerust even voor verdere informatie

 


A.C. van der Meer Consultancy - e-mail info@acvdmeer.nl - tel : 06-22804851 - Algemene Voorwaarden